petek, 5. junij 2015

Dvorišče se vztrajno prazni: v sredo sta odšla Naj in Nik, danes še Aura in Nort. Novi domovi so že polni pasje sreče, z vsemi lastniki smo imeli srečno roko, saj imajo svoje kužke zelooooo radi. Seveda smo veseli vsake fotke in novičke o naših otrocih. Jutri odhajajo  Naka, Nashka in Nero. In do sedaj nam je uspelo preživeti brez solz!

Aura, naša najmanjša punca, je bila danes nadvse pogumna: doma je na hitro pogrizla svoje bratce, se še zadnjič podojila pri mami, nato pa vso pot do Češke mirno spala v svojem boksu, ki je omamno dišal po mačkah. Zdaj je pojedla svoje brikete in že raziskuje nov vrt. Morala sem obljubiti, da bo zrasla, sicer bom za njo poslala gor še bratca.

Nort je danes kot veliko presenečenje simpatičnemu 5-letniku narisal največji nasmeh na obraz, in na predvečer rojstnega dneva se že stiskata na postelji. Mislim, da je tole kar prava lokacija za srečnega psa, kajne?

Nik je dobil novo ime: Runo. Ponoči spi pri dedku, čez dan pa nadvse uživa v družbi svojih otrok. Pomaga jim celo pospravljati čevlje pred sesanjem. Njihov krasen zelenjavni vrt čaka na ograjo, Runo pa na seniorja siamskega mačka.

Naj na Dolenjskem uživa v družbi dveh psičk in četice mladičkov, le to ga skrbi, kako bo pazil na veliko jato prepelic, da mu ne pobegnejo. Ja, veliko jajčk bo še moral pojesti, preden bo zrasel v mogočnega pastirja.


















Ni komentarjev:

Objavite komentar